Privatumo politika | Bumbumas.lt

Privatumo politika

1.      BENDROSIOS NUOSTATOS

  • 1.1. Ši privatumo politikos sąlygos (toliau – „sąlygos“) reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis Pardavėjas „Bumbumas“ tvarko interneto el. parduotuvėje Pirkėjų (toliau – „Jūsų“) privatumo duomenis.
  • 1.2. Pirkėjo asmens duomenų rinkimą, saugojimą ir tvarkymą nustato ši Privatumo politika, tiek kiek ji reglamentuojama – LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  • 1.3. Pirkėjai el. parduotuvėje nurodydami savo Asmens duomenis, sutinka, kad „Bumbumas“ juos valdys ir tvarkys šioje Privatumo politikoje, teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  • 1.4. „Bumbumas“ patvirtina, kad Pirkėjo asmens duomenys bus naudojami Pirkėjo indentifikavimui užsakant prekę, užsakytų prekių pristatymui ir rinkodaros tikslais, išskyrus atvejus, kai Pirkėjas raštiškai atsisako jo duomenis naudoti rinkodaros tikslais.


2.      ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS


  • 2.1. Pirkėjas norintis pirkti iš parduotuvės privalo užsiregistruoti „Bumbumas“ internetinėje svetainėje, įvedant savo registracijos vardą ir slaptažodį. Taip Pirkėjas patvirtina, jog yra ne jaunesnis nei 18 metų amžiaus ir iki užsakymo momento yra įgijęs visišką teisinį veiksnumą.
  • 2.2. Pirkėjas, užsiregistruodamas „Bumbumas” parduotuvėje bei užsakydamas prekes, įsipareigoja saugoti ir niekam neatskleisti savo prisijungimo duomenų. Tuo pačiu, Pirkėjas patvirtina, jog yra pilnametis ir turi teisę užsakyti prekes „Bumbumas” parduotuvėje. Tuo atveju, jeigu Klientas atskleidžia savo prisijungimo duomenis tretiesiems asmenims, „Bumbumas” yra atleidžiama nuo bet kokios su tuo susijusios atsakomybės, t.y. mes turime teisę iš viso neaptarnauti asmenų su tokiais Pirkėjo prisijungimo duomenimis arba neatsakome prieš Pirkėją, jeigu tretieji asmenys įsigyja prekių Pirkėjo vardu mūsų interneto parduotuvėje.
  • 2.3. „Bumbumas“ patvirtina, jog registracijos faktas kartu nereiškia, jog Pirkėjui bus siunčiami informaciniai pranešimai, išskyrus tuos, kurie yra būtini užsakymo patvirtinimui, vykdymui ir prekių organizavimui. (Pareiškus norą Pirkėjui jis gali gauti „Bumbumas“ informacinius pranešimus, jam yra sudaroma tokia galimybė, kad tokie pranešimai būtų siunčiami).
  • 2.4. Pirkėjas įsipareigoja nedelsiant pranešti „Bumbumas” atsakingiems darbuotojams kontaktiniais telefonais arba el. paštu info@bumbumas.lt apie prisijungimo duomenų praradimą arba vagystę. Gavus atitinkamą Pirkėjo pranešimą „Bumbumas” įsipareigoja užblokuoti dingusius/pavogtus Pirkėjo prisijungimo duomenis, kad jais negalėtų pasinaudoti tretieji asmenys be Pirkėjo žinios.
  • 2.5. Pirkėjui užsakant prekes, turi būti nurodomi prekių pristatymui būtini asmeniniai duomenys: Vardas ir Pavardė, Prekių pristatymo adresas; Kontaktiniai duomenys; Kiti, pristatymui būtini duomenys. „Bumbumas” patvirtina, jog tokie duomenys bus išimtinai naudojami tik prekių užsakymo ir pristatymo tikslais. „Bumbumas” įsipareigoja neatskleisti tokios informacijos tretiesiems asmenims, išskyrus „Bumbumas” partnerius, teikiančius prekių pristatymo ar kitas, su Kliento užsakymo pateikimu ar įvykdymu susijusias paslaugas


3.      ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS


  • 3.1. Šiose sąlygose nurodytais atvejais tvarkydami Jūsų Pirkėjų Asmens duomenis, „Bumbumas“ pasilieka teisę juos pateikti trečiosioms šalims tiktai remdamiesi šių sąlygų 2 dalyje apibrėžtais tikslais ir tik tokia apimtimi, kokie būtina tiems tikslams pasiekti.
  • 3.2. Bet kokios kitos asmeninės Kliento informacijos atskleidimo tretiesiems asmenims, išimtys visais atvejais derinamos su pačiu Klientu. Visais kitais atvejais tretiesiems asmenims bet kokie Kliento asmeniniai duomenys gali būti atskleidžiami tik LR teisės aktuose numatytais atvejais.


4.      SLAPUKŲ „COOKIES“ NAUDOJIMAS


  • 4.1. „Cookies“ – tai mažo dydžio failai/informacijos nešėjai, kurie yra saugomi Jūsų interneto naršyklėje ir kompiuterio kietajame diske. Slapukų yra keletą rūšių t.y. būtinieji (techniniai), funkciniai, analitiniai, komerciniai. Šiuos slapukus dauguma interneto naršyklių automatiškai priima, tačiau bendruoju atveju Jūs bet kuriuo metu galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir užkirsti kelią „cookies“ failų naudojimui. Tačiau tuomet interneto tinklapiai gali būti atvaizduojami neteisingai.
  • 4.2. Slapukai yra naudojami tam, sužinotume daugiau apie mūsų puslapio lankomumą ir nustatytume lankytojų grįžtamumą į mūsų puslapį. Naršydami mūsų svetainėje sutinkate, su mūsų slapuku įrašymu į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį. Mes darome - tai išimtinai dėl to, kad pagerinti svetainės veiklą ir padaryti ją patogesnę Jums ir kitiems mūsų svetainės lankytojams. Savo naršyklės nustatymuose Jūs galite atlikti pakeitimus ir pasirinkti ar priimti visus be išimties slapukus, gauti pranešimą apie slapuką arba atmesti visus slapukus. Tačiau, jeigu Jūs nuspręsite atmesti visus slapukus, tam tikros puslapio vietos gali būti rodomos nekorektiškai, o tam tikros svetainės dalys neveikti iš viso.


5.      IP ADRESAI IR SLAPUKAI „COOKIES“



  • 5.1. IP adresas – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas tinkluose. Jis gali būti naudojamas nustatant lankytoją, svetainės administravimo sistemos tobulinimo tikslais. Tai daro absoliučios daugumos interneto serverių administratoriai. Tokio pobūdžio informacija yra renkama kaip statistiniai duomenys apie mūsų vartotojus. Tokie veiksmai padeda mums pagerinti mūsų svetainėje siūlomas paslaugas, įvertinti mūsų lankytojų auditorijos dydį, leidžia mums pritaikyti mūsų svetainę pagal mūsų lankytojų individualius interesus, paspartinti vidinę paiešką mūsų svetainėje, lengviau atpažinti grįžtančius į mūsų svetainę lankytojus.


6.      JŪSŲ SUTIKIMAS IR ASMENINIŲ DUOMENŲ ŠALINIMAS IR TIKSLINIMAS



  • 6.1 Naudodami interneto svetainę „Bumbumas“ ir pateikdami joje savo asmeninius duomenis bei informaciją, Jūs tuo pačiu sutinkate su mūsų „Svetainės Naudojimo Taisyklėmis ir Sąlygomis“, „Prekių Pirkimo ir Pristatymo Sąlygomis“ ir „Svetainės Privatumo Politika“ ir su tuo, kad mes rinksime ir naudosime duomenis apie Jus ir Jūsų asmeninę informaciją taip, kaip tai yra aprašyta aukščiau ir kaip tai numato šios mūsų puslapio duomenų apsaugos ir privatumo politika. Tuo pačiu sutinkate su tuo, kad visi duomenys apie Jus ir Jūsų asmeninę informaciją gali būti perkelta į kitus mūsų serverius, kurie savo ruožtu gali būti Lietuvos Respublikoje ar kitose ES, ir ne tik Europos Sąjungos ekonominio bendradarbiavimo erdvės šalyse
  • 6.2.    Papildoma informacijaMums labai svarbus Jūsų pasitikėjimas. Todėl Jūs turite teisę prašyti mūsų patikslinti turimą apie Jus informaciją, kreipdamiesi į mus ir pateikdami atitinkamą prašymą elektroninio pašto adresu: info@bumbumas.lt 14 (keturiolikos) darbo dienų bėgyje mes atsiųsime Jums informaciją, kurią turime apie Jus savo serveryje. Jūs taip pat galite prašyti mūsų, kad mes ištrintume Jūsų vartotojo paskyrą, ištaisytume arba pakeistume įvairius faktinius netikslumus esančius mūsų turimuose įrašuose apie Jus. Tokiu atveju mes galime prašyti Jūsų pateikti įrodymų apie tai, kad naujai pateikiami duomenys yra teisingi. Įsitikinus, kad naujai pateikiami duomenys yra teisingi, įrašai bus pataisyti per 14 (keturiolika) darbo dienų. Stengsimės atsakyti į visas Jūsų užklausas dėl asmeninių duomenų apdorojimo į kurias nebuvo atsakyta šioje deklaracijoje...